Srđana Škaričić

Moje ime Srđana Škaričić. Imam 39 godina, majka sam dvoje djece, bankarica, instruktorica fitnessa i osobna trenerica, planinarka, strastvena zaljubljenica u aktivan način života.
Moje vježbanje i druženje sa dvoranom počelo je jako rano , već sa 7 godina. Svoje prve sportske korake napravila sam na tatamiju. Ljubav prema taekwondou izvukla je iz mene gotovo nemoguće. Kao profesionalni sportaš i član hrvatske taekwando reprezentacije, osvojila sam brojna odličja  kako u hrvatskoj tako i u inozemstvu. Šlag na torti i potvrda moje upornosti i discipline brončana je medalja sa europskog juniorskog prvenstva u Španjolskoj. Nakon sportske karijere logičan slijed događaja bio je ulazak u trenerske vode. prvo kao trenerica taekowndo-a , a nakon toga i kao fitness instruktor. Kao trener radim već preko 20 godina,  a u svijetu fitnessa  sam nekih15ak.
Trenutno polažem certifikat koji ću imati jedina u Hrvatskoj ( i među 2 u Europi) , Animal move training method, a isti je gotov krajem svibnja ove godine.
Sudjelovala sam na jako mnogo seminara i  radionica kolega diljem Hrvatske i stalno se trudim nadograđivati, dodatno obrazovati i učiti, kako bi svojim klijentima pružila najbolje o sebe.
Aktivan i zdrav način života dio su moje svakodnevnice. Aktivna sam planinarka i od nedavno ambasadorica Highlander adventure projekta.
Vikendima i slobodnim danima gazim kilometre po planinama uživam u prirodi i njenim ljepotama.
Ljubav prema sportu i aktivnom načinu života kao i zdravoj prehrani ,  nastojim prenijeti na sve svoje klijente kroz svoj osobni životni primjer
Fitness je nešto što zaista živim , 7/24