Florijan Marasović

Igrao aktivno i trenirao nogomet 14 god. Trenutno se bavim trenerskim poslom 3 godine, i aktivno treniram u teretani. Provodim Grupne, individualne i poluindividualne treninge. Trenutno studiram na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu smjer Kondicijska priprema sportaša 3 godina. Trenutno radim u teretani Hill Centar, gdje provodim individualne, poluindividualne i grupne treninge.

Branko Matić

Na Kinezološkom Fakultetu u Zagrebu stekao sam obrazovanje profesora kineziologije, te se specijalizirao za fitness i kineziterapiju. Godine 2012. osnivam brand BAthletics u kojemu sam posvećen indvidualnom radu sa klijentima, što je velika odgovornost koju potkrijepljujem dugo godišnjem iskustvom kao osobni trener, te iskustvom voditelja fitnessa poznate pulske Poliklinike Peharec sa naglaskom na kineziterapiju.

Uz sve spomenuto posjedujuem licencu instruktora skijanja preko 10 godina, individualnim i grupnim načinom rada. Bivši sam izbornik kadetske triatlon reprezentacije Hrvatske, trener brojnih reprezentativaca u triatlonu (youth, juniorske i seniorske kategorije) i plivanju, kondicijski sam trener profesionalnih sportaša (tenis, nogomet, rukomet, košarka, boks), osvajač sam međunarodnih i nacionalnih odličja u ITF Taekwondou kojeg sam trenirao 9 godina i dosegnuo razinu crnog pojasa 3DAN.

Cilj mojeg rada je pomoci ljudima da vježbaju bez boli i sa osmijehom na licu. Želite li se riješiti boli u ramenu, leđima, vratnoj kralježnici, koljenu, laktu, želite li izgubiti neželjene kilograme oko struka i ostalim dijelovima tijela, te općenito ojačati, slobodno se javite da zajedno ostvarimo Vaš cilj.
Sve usluge koje nudim, te informacije o načinu rada možete pogledati na http://brankomatic.com

Josipa Novak

Pozdrav! Moje ime je Josipa. Bavim se fitnesom zadnjih 10 godina, a trenerica sam zadnje 4. U tom sam periodu radila sa više od 100 zadovoljnih klijenata.

Studentica sam KIF-a, certificirana trenerica i nutricionistica.
Unazad godinu dana se aktivno bavim i bodybuildingom.

Moj je cilj da pomognem ljudima da se osjećaju bolje, izgledaju bolje, da zavole fitnes i počnu ga koristiti kao stil života.

❤️
kontaktirati me možeš putem instagrama @novak_josipa_fitness

Dario Horvat

Državni rekorder na 100m (10.20s). Nakon dugogodišnje atletske karijere, počeo sam se rekreativno baviti bodybuildingom i kondicijskom pripremom sportaša. Bilo da trebaš porast snage, brzine, ili se jednostavno pripremiti za plažu, javi mi se 🙂

Patricia Šimag

Hey TI 😁 Ja sam Patricia, imam 27 godina i po struci sam mag. sestrinstva i fitness master. Vlasnica sam obrta PDWORKOUTS. com. Svoje obrazovanje stekla sam u Nizozemskoj ,te imam 9 godina radnog iskustva. Nadam se da ću dobiti priliku da i tebi pomognem da ostvariš svoj fitness cilj.