Nives Baričević

Zovem se Nives, imam 28 godina i u fitnes svijetu sam 10 godina.
Volim raditi na sebi, pomicati svoje granice i  pomagati drugim ljudima kako bi se osjećali bolje u svojoj koži.
Certificirana sam trenerica individualnog fitnesa ali radim i grupne treninge te online programe treninga, za svakog po nešto 🙂
Cijene:- individualni trening 1 na 1 paket( 8 treninga mjesečno) – 80 €
             -individualni trening 2 na 1 paket( 8 treninga mjesečno) – 119,50 €
              – individualni online plan i program treninga ( 8 treninga mjesečno)- 106 €
               – Booty program ( 8 treninga mjesečno)- 66 €
               OSOBNI TRENING 1 H- 10,60 €

Florijan Marasović

Igrao aktivno i trenirao nogomet 14 god. Trenutno se bavim trenerskim poslom 3 godine, i aktivno treniram u teretani. Provodim Grupne, individualne i poluindividualne treninge. Trenutno studiram na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu smjer Kondicijska priprema sportaša 3 godina. Trenutno radim u teretani Hill Centar, gdje provodim individualne, poluindividualne i grupne treninge.

Srđana Škaričić

Moje ime Srđana Škaričić. Imam 39 godina, majka sam dvoje djece, bankarica, instruktorica fitnessa i osobna trenerica, planinarka, strastvena zaljubljenica u aktivan način života.
Moje vježbanje i druženje sa dvoranom počelo je jako rano , već sa 7 godina. Svoje prve sportske korake napravila sam na tatamiju. Ljubav prema taekwondou izvukla je iz mene gotovo nemoguće. Kao profesionalni sportaš i član hrvatske taekwando reprezentacije, osvojila sam brojna odličja  kako u hrvatskoj tako i u inozemstvu. Šlag na torti i potvrda moje upornosti i discipline brončana je medalja sa europskog juniorskog prvenstva u Španjolskoj. Nakon sportske karijere logičan slijed događaja bio je ulazak u trenerske vode. prvo kao trenerica taekowndo-a , a nakon toga i kao fitness instruktor. Kao trener radim već preko 20 godina,  a u svijetu fitnessa  sam nekih15ak.
Trenutno polažem certifikat koji ću imati jedina u Hrvatskoj ( i među 2 u Europi) , Animal move training method, a isti je gotov krajem svibnja ove godine.
Sudjelovala sam na jako mnogo seminara i  radionica kolega diljem Hrvatske i stalno se trudim nadograđivati, dodatno obrazovati i učiti, kako bi svojim klijentima pružila najbolje o sebe.
Aktivan i zdrav način života dio su moje svakodnevnice. Aktivna sam planinarka i od nedavno ambasadorica Highlander adventure projekta.
Vikendima i slobodnim danima gazim kilometre po planinama uživam u prirodi i njenim ljepotama.
Ljubav prema sportu i aktivnom načinu života kao i zdravoj prehrani ,  nastojim prenijeti na sve svoje klijente kroz svoj osobni životni primjer
Fitness je nešto što zaista živim , 7/24

Branko Matić

Na Kinezološkom Fakultetu u Zagrebu stekao sam obrazovanje profesora kineziologije, te se specijalizirao za fitness i kineziterapiju. Godine 2012. osnivam brand BAthletics u kojemu sam posvećen indvidualnom radu sa klijentima, što je velika odgovornost koju potkrijepljujem dugo godišnjem iskustvom kao osobni trener, te iskustvom voditelja fitnessa poznate pulske Poliklinike Peharec sa naglaskom na kineziterapiju.

Uz sve spomenuto posjedujuem licencu instruktora skijanja preko 10 godina, individualnim i grupnim načinom rada. Bivši sam izbornik kadetske triatlon reprezentacije Hrvatske, trener brojnih reprezentativaca u triatlonu (youth, juniorske i seniorske kategorije) i plivanju, kondicijski sam trener profesionalnih sportaša (tenis, nogomet, rukomet, košarka, boks), osvajač sam međunarodnih i nacionalnih odličja u ITF Taekwondou kojeg sam trenirao 9 godina i dosegnuo razinu crnog pojasa 3DAN.

Cilj mojeg rada je pomoci ljudima da vježbaju bez boli i sa osmijehom na licu. Želite li se riješiti boli u ramenu, leđima, vratnoj kralježnici, koljenu, laktu, želite li izgubiti neželjene kilograme oko struka i ostalim dijelovima tijela, te općenito ojačati, slobodno se javite da zajedno ostvarimo Vaš cilj.
Sve usluge koje nudim, te informacije o načinu rada možete pogledati na http://brankomatic.com