Florijan Marasović

Igrao aktivno i trenirao nogomet 14 god. Trenutno se bavim trenerskim poslom 3 godine, i aktivno treniram u teretani. Provodim Grupne, individualne i poluindividualne treninge. Trenutno studiram na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu smjer Kondicijska priprema sportaša 3 godina. Trenutno radim u teretani Hill Centar, gdje provodim individualne, poluindividualne i grupne treninge.

Srđana Škaričić

Moje ime Srđana Škaričić. Imam 39 godina, majka sam dvoje djece, bankarica, instruktorica fitnessa i osobna trenerica, planinarka, strastvena zaljubljenica u aktivan način života.
Moje vježbanje i druženje sa dvoranom počelo je jako rano , već sa 7 godina. Svoje prve sportske korake napravila sam na tatamiju. Ljubav prema taekwondou izvukla je iz mene gotovo nemoguće. Kao profesionalni sportaš i član hrvatske taekwando reprezentacije, osvojila sam brojna odličja  kako u hrvatskoj tako i u inozemstvu. Šlag na torti i potvrda moje upornosti i discipline brončana je medalja sa europskog juniorskog prvenstva u Španjolskoj. Nakon sportske karijere logičan slijed događaja bio je ulazak u trenerske vode. prvo kao trenerica taekowndo-a , a nakon toga i kao fitness instruktor. Kao trener radim već preko 20 godina,  a u svijetu fitnessa  sam nekih15ak.
Trenutno polažem certifikat koji ću imati jedina u Hrvatskoj ( i među 2 u Europi) , Animal move training method, a isti je gotov krajem svibnja ove godine.
Sudjelovala sam na jako mnogo seminara i  radionica kolega diljem Hrvatske i stalno se trudim nadograđivati, dodatno obrazovati i učiti, kako bi svojim klijentima pružila najbolje o sebe.
Aktivan i zdrav način života dio su moje svakodnevnice. Aktivna sam planinarka i od nedavno ambasadorica Highlander adventure projekta.
Vikendima i slobodnim danima gazim kilometre po planinama uživam u prirodi i njenim ljepotama.
Ljubav prema sportu i aktivnom načinu života kao i zdravoj prehrani ,  nastojim prenijeti na sve svoje klijente kroz svoj osobni životni primjer
Fitness je nešto što zaista živim , 7/24

Josipa Novak

Pozdrav! Moje ime je Josipa. Bavim se fitnesom zadnjih 10 godina, a trenerica sam zadnje 4. U tom sam periodu radila sa više od 100 zadovoljnih klijenata.

Studentica sam KIF-a, certificirana trenerica i nutricionistica.
Unazad godinu dana se aktivno bavim i bodybuildingom.

Moj je cilj da pomognem ljudima da se osjećaju bolje, izgledaju bolje, da zavole fitnes i počnu ga koristiti kao stil života.

❤️
kontaktirati me možeš putem instagrama @novak_josipa_fitness

Dario Horvat

Državni rekorder na 100m (10.20s). Nakon dugogodišnje atletske karijere, počeo sam se rekreativno baviti bodybuildingom i kondicijskom pripremom sportaša. Bilo da trebaš porast snage, brzine, ili se jednostavno pripremiti za plažu, javi mi se 🙂

Patricia Šimag

Hey TI 😁 Ja sam Patricia, imam 27 godina i po struci sam mag. sestrinstva i fitness master. Vlasnica sam obrta PDWORKOUTS. com. Svoje obrazovanje stekla sam u Nizozemskoj ,te imam 9 godina radnog iskustva. Nadam se da ću dobiti priliku da i tebi pomognem da ostvariš svoj fitness cilj.