Branko Matić

Na Kinezološkom Fakultetu u Zagrebu stekao sam obrazovanje profesora kineziologije, te se specijalizirao za fitness i kineziterapiju. Godine 2012. osnivam brand BAthletics u kojemu sam posvećen indvidualnom radu sa klijentima, što je velika odgovornost koju potkrijepljujem dugo godišnjem iskustvom kao osobni trener, te iskustvom voditelja fitnessa poznate pulske Poliklinike Peharec sa naglaskom na kineziterapiju.

Uz sve spomenuto posjedujuem licencu instruktora skijanja preko 10 godina, individualnim i grupnim načinom rada. Bivši sam izbornik kadetske triatlon reprezentacije Hrvatske, trener brojnih reprezentativaca u triatlonu (youth, juniorske i seniorske kategorije) i plivanju, kondicijski sam trener profesionalnih sportaša (tenis, nogomet, rukomet, košarka, boks), osvajač sam međunarodnih i nacionalnih odličja u ITF Taekwondou kojeg sam trenirao 9 godina i dosegnuo razinu crnog pojasa 3DAN.

Cilj mojeg rada je pomoci ljudima da vježbaju bez boli i sa osmijehom na licu. Želite li se riješiti boli u ramenu, leđima, vratnoj kralježnici, koljenu, laktu, želite li izgubiti neželjene kilograme oko struka i ostalim dijelovima tijela, te općenito ojačati, slobodno se javite da zajedno ostvarimo Vaš cilj.
Sve usluge koje nudim, te informacije o načinu rada možete pogledati na http://brankomatic.com