Branko Matić

Na Kinezološkom Fakultetu u Zagrebu stekao sam obrazovanje profesora kineziologije, te se specijalizirao za fitness i kineziterapiju. Godine 2012. osnivam brand BAthletics u kojemu sam posvećen indvidualnom radu sa klijentima, što je velika odgovornost koju potkrijepljujem dugo godišnjem iskustvom kao osobni trener, te iskustvom voditelja fitnessa poznate pulske Poliklinike Peharec sa naglaskom na kineziterapiju.

Uz sve spomenuto posjedujuem licencu instruktora skijanja preko 10 godina, individualnim i grupnim načinom rada. Bivši sam izbornik kadetske triatlon reprezentacije Hrvatske, trener brojnih reprezentativaca u triatlonu (youth, juniorske i seniorske kategorije) i plivanju, kondicijski sam trener profesionalnih sportaša (tenis, nogomet, rukomet, košarka, boks), osvajač sam međunarodnih i nacionalnih odličja u ITF Taekwondou kojeg sam trenirao 9 godina i dosegnuo razinu crnog pojasa 3DAN.

Cilj mojeg rada je pomoci ljudima da vježbaju bez boli i sa osmijehom na licu. Želite li se riješiti boli u ramenu, leđima, vratnoj kralježnici, koljenu, laktu, želite li izgubiti neželjene kilograme oko struka i ostalim dijelovima tijela, te općenito ojačati, slobodno se javite da zajedno ostvarimo Vaš cilj.
Sve usluge koje nudim, te informacije o načinu rada možete pogledati na http://brankomatic.com

Matija Brlas

– 10 godina iskustva u treniranju rekreativaca i sportaša
– specijalnost: olimpijsko dizanje utega
– podučavanje olimpijskog dizanja utega u svrhu kondicijske pripreme sportaša, te kao pripremu za ispit na KIF-u
– 10 godina natjecateljskog iskustva u dizanju utega, te 25 godina natjecateljskog iskustva u sportu općenito

Dario Horvat

Državni rekorder na 100m (10.20s). Nakon dugogodišnje atletske karijere, počeo sam se rekreativno baviti bodybuildingom i kondicijskom pripremom sportaša. Bilo da trebaš porast snage, brzine, ili se jednostavno pripremiti za plažu, javi mi se 🙂

Patricia Šimag

Hey TI 😁 Ja sam Patricia, imam 27 godina i po struci sam mag. sestrinstva i fitness master. Vlasnica sam obrta PDWORKOUTS. com. Svoje obrazovanje stekla sam u Nizozemskoj ,te imam 9 godina radnog iskustva. Nadam se da ću dobiti priliku da i tebi pomognem da ostvariš svoj fitness cilj.